Blandade känslor efter en lyckad startvecka

171

Får man vara glad över att första veckan på Smocka är över?

Veckan har varit fantastisk på alla sätt och jag har njutit av alla dagar som radioreporter. Hela Smocka-redaktionen har fått prova på något nytt, något man aldrig tidigare gjort. Alla har vi överträffat oss själva, och verkligen jobbat hårt. Då vi kollade slutresultatet av den gångna veckan kunde vi alla vara stolta över vad vi åstadkommit.

Min vecka på radion har varit väldigt rolig – så givande och lärorik. Samtidigt har veckan varit en av de mest stressiga veckorna på länge i mitt liv. Känns som det enda man hunnit göra där hemma är att sova. Resten av tiden har spenderats först på Smocka, och sedan ännu på kvällsjobb. Så ja, jag är glad att veckan är över.

Ändå ser jag fram emot nästa vecka på tidningen – en ny vecka med ett fullpackat tidsschema, och uppgifter som än en gång är helt nya för mig. Jag får igen utmana mig själv, lära mig något  nytt – och till sist även se slutresultatet i form av en tryckt tidning.

För nog känns det ju så bra att äntligen få vara med och göra Smocka! Det här är ju det man väntat på hela året. Även om veckorna är hårda och tunga är det så värt det då man får höra sitt inslag i radion, läsa upp radionyheter man själv skrivit manus till eller se sin artikel i den tryckta tidningen.

Ja, jag är glad att den första veckan är över. Men ser redan fram emot mina kommande veckor på Smocka!