Barnsligt vuxen – en podd om att känna sig vilsen i sin vuxenhet

När blir man egentligen vuxen? Vendla och Sara söker svar på den frågan medan Liam försöker leva så vuxet som möjligt, men är det något han verkligen göra?

Barnsligt vuxen är en podd om att växa upp, bli självständig och ändå känna sig liten. Poddvärdarna Vendla Fagerudd och Sara Moring diskuterar sina erfarenheter av att inte känna sig vuxna och hur de kan bli mer vuxna.

De ventilerar sina känslor för psykologen Édua Holmström, som förklarar vad vuxenhet innebär och hjälper Vendla och Sara förstå varför de egentligen vill bli vuxna och hur de kan göra det på bästa sätt. Reportern Liam Törnqvist försöker leva ett ”perfekt” vuxenliv, men är det något han egentligen vill?

Programvärdar: Sara Moring och Vendla Fagerudd
Reporter: Liam Törnqvist
Producent: Adam Stefánsson Högnäs.

Senaste nytt

Tidningen 3/23

Kiasma har två nya queer-temade utställningar Hur cykelvänligt är Helsingfors? Kan man fira vappen utan alkohol? Vägarbeten i Helsingfors – störande eller nödvändiga? Havis Amanda tar en semester Studentteaterns nya produktion Energi – men till vilket pris? Måsar skapar kaos vid torgen ”Tatueringar är mitt sätt att uttrycka mig själv” Rädda maten!