Glädjen

Jag heter Saxby, men det visste ni redan.

Det var en vacker fredag och jag bestämde mig för att ha skoj med mina vänner. Efter arbetet på redaktionen gick vi till vän X med några flaskor saft, jordgubbssaft. Jag kände mig upprymd och lycklig över att det var helg. Vi skulle njuta av saften och umgänget hela kvällen. Vi diskuterade viktiga och intressanta samtalsämnen och argumenterade med varandra.

Det vi diskuterade mest om var den gångna veckan på övningsredaktionen Smocka. Alla verkade ha en bra vecka och vi kände oss nöjda över resultaten. Själv hade jag ett fantastiskt team med mig då vi spelade in ett reportage om Cheerleading i Helsingfors (kolla videon på smocka.fi).

Det blev en lång kväll av diskussion och efter att alla berättat om sina respektive videoupplevelser fortsatte några vidare ut i Helsingfors nattliv. Ingen panik för jag själv var för trött, jag somnade direkt hos vännen X. Jag är trots allt från Kanada, inte från Amerika. Smocka out.

Senaste nytt

Tidningen 3/23

Kiasma har två nya queer-temade utställningar Hur cykelvänligt är Helsingfors? Kan man fira vappen utan alkohol? Vägarbeten i Helsingfors – störande eller nödvändiga? Havis Amanda tar en semester Studentteaterns nya produktion Energi – men till vilket pris? Måsar skapar kaos vid torgen ”Tatueringar är mitt sätt att uttrycka mig själv” Rädda maten!