Humor och hundvideor

I dag är det den sista dagen av mitt sista Smocka, någonsin. Jag trodde jag skulle vara nostalgisk, men i stället är jag koffeinskakig och trött. En mindre sagolik avslutning med andra ord.

Under årets Smocka har jag lärt mig att ramen för ett produktivt och bra redaktionellt samarbete utgörs av tre aspekter.

  1. Planering
  2. Kommunikation
  3. Humor och djurvideor

Planering och kommunikation i all sin ära, jo det ÄR viktigt att ha en plan och en VISION (för att ta till de stora orden), men utan humor och hundvideor är det ingen idé att planera och kommunicera för när vi är trötta och kommunikationen oundvikligen i något skede brister (vi är ju trots allt nybörjare) är det med humor och god stämning vi kommer vidare. Och inget skapar ju god stämning som söta djur. Eller hur? Kolla!

 

Nåja, för att vara allvarlig en stund igen (nu när stämningen åter är god tack vare sälen) så har min producentvecka varit intressant och hektisk. Samarbetet producenter och reportrar emellan samt producenter emellan har lärt mig mycket, men många insikter kommer säkert att ramla in under helgen och de kommande veckorna.

Jag är en urkramad disktrasa.

Over and out!

 

Senaste nytt