Rädslor av alla slag

Temat för veckans Studio Smocka som jag är producent för är rädslor. Det här är mitt andra år på Smocka men när jag vaknade på måndagsmorgonen hade jag samma rädsla som förra året, att hoppa ut i det okända. Jag kände mig osäker och nervös men efter det första mötet med producenterna och den här veckans radioteam försvann all rädsla och nervositet tack vare att alla hade en så positiv inställning. Nu har halva veckan gått och under de här dagarna har jag också lärt mig att det är okej att inte ha svar på alla frågor, saker ordnar sig alltid.

Jag är säker på att de flesta någon gång under Smocka måste möta en rädsla. För vissa kan det handla om att göra någonting helt nytt och kliva ur sin bekvämlighetszon och för andra är det någonting helt annat. På fredagen skall till exempel vår ena studiovärd Mette möta (och förhoppningsvis överkomma) sin rädsla för ormar när kungspytonen Killer kommer och gästar Studio Smocka.

Det är inte lätt att möta sina rädslor men det bästa med att göra det är att man alltid lär sig någonting nytt och oftast märker att det som man var rädd för inte sist och slutligen var så farligt!

Senaste nytt