Smocka testar mixerns gränser

Hushållsmixern spricker. Den går inte att stänga. Janne hojtar åt Hanna att dra ur stöpseln. Rök stiger ur den söndermanglade mixern. Vad håller riktigt på att ske? Tja, en vanlig dag på Smocka. Vi har just kört igenom årets sista ”Smocka testar gränser” med att försöka söndra gamla Nokia telefoner , och då Studio Smocka -sändningen avslutas hörs applåder från redaktionen. Detta kallar jag ett värdigt och underhållande avslut. Fyra tunga veckor har flutit förbi med snabb takt och nu är det dags för att slappna av. Magasinsändningen anser jag vi lyckades väldigt bra med.

Själv arbetade jag endast den sista veckan som innehållsproducent för radiomagasinet. Egentligen kändes det först i går som om jag kommit in ordentligt i det redaktionella arbetet, men jag är ändå totalt utmattad efter dagens sändning. Stressnivåerna har ständigt varit höga, men trots detta har vi lyckats ha en rolig och kreativ vecka. Som avslutning vill jag rikta ett stort tack åt samtliga reportrar som jobbat otroligt bra genom hela Smocka. Vi ses igen nästa år!

– Ville

Senaste nytt

Tidningen 3/23

Kiasma har två nya queer-temade utställningar Hur cykelvänligt är Helsingfors? Kan man fira vappen utan alkohol? Vägarbeten i Helsingfors – störande eller nödvändiga? Havis Amanda tar en semester Studentteaterns nya produktion Energi – men till vilket pris? Måsar skapar kaos vid torgen ”Tatueringar är mitt sätt att uttrycka mig själv” Rädda maten!