test

Tävling i second hand

En första dag som videoreporter.

Idag var första dagen som videoreporter på smocka för mig och jag måste säga att fastän jag knappt kunde sova natten innan på grund av nervositet, tycker jag dagen gick superbra. Blev genast en aning överväldigad av vad de verkade förvänta av oss, att jag som knappt kan hantera en kamera ska börja göra videoinslag sådär påriktigt, men kände mig som tur lite säkrare runtomkring mina kunniga klasskamrater.
Snabbt efter lite brainstorming blev vi iväg skickade på egna uppdrag, vi skulle gå och visa hur man handlar kläder med en budget, så second hand fick det bli!
Lätt som en plätt att få folk med på lite tävling när de håller på och handlar på second hand, va?
Nej, det var det verkligen inte.
Efter att ingen, absolut ingen, ställde upp, funderade vi på hur vi ska lösa dethär eftersom att ge upp inte var ett alternativ. Då sprang vi som tur på en bekant kund som ställde upp och vi fick filmat en cool kort video. Efter många om och men i klippet ännu fick vi allt under kontroll. Vi hade dock underestimerat vår tidtabell och om vi lärde oss någonting från första dagen är att ta vara på tiden och att korta 3 minuters inslag tar längre än man skulle tro.

Otroligt bra första dag ändå och väntar nyfiket på hur dehär kommande två veckorna kommer fortsätta!

Text: Jasmine Laine

Senaste nytt