test

Writer’s block

Writer's block eller rättare sagt brist av idéer för videoinnehåll...

Att filma videoinslag kan vara alldeles underbart roligt, men kan på samma gång vara SÅ frustrerande då man redan från första början blir och stampa på stället.
Detta upplevde vi i vår grupp redan under andra dagen, då vi skulle försöka hitta på en idé till våran andra del av serien Lev Billigt.
Känslan av tiden som bara flyger förbi medan man sitter med absolut inget på lager måste  vara en av de mest frustrerande känslor man kan uppleva.
Vad ska man ta sig till??
Stressen ökar och man blir allt ängsligare och håller just på att nästan ge upp…
Men så mittiallt tänds en glöd som börjar spraka och idén så gott som sprutar ut ur munnen på en och TADAA!! Tomheten byts ut mot iver för att få igång projektet.
Man tänker ut filmplats, bilder och hur uppläggningen kommer att se ut i den slutliga produkten, och så är det dags att ta ut kamerautrustning. Vad som är viktigt i detta skede är att dubbel-, nej förlåt, trippelkolla att all utrustning fungerar. Annars kan detta vara nästa moment för frustration… Men vi går inte in på det nu.
Då man har idén för handling och kamerautrustning i handen, är det dags att bege sig ut och filma den bästa videon man bara kan!!
Text: Anna Standertskjöld

Senaste nytt