De bästa alla hjärtans dag-filmerna

Smocka tipsar om de fem bästa filmerna för alla hjärtans dag.

Alla hjärtans dag kan betyda blommor, choklad och middag ute med sin käraste, men det kan också betyda en mysig filmkväll hemma! Förutom de klassiska filmerna baserade på Nicholas Sparks kärleksromaner finns det en hel del romantiska filmer som går hem hos de flesta. Vi har listat fem av de bästa filmerna till dig som vill se en romantisk film dagen till ära.

Valentine’s Day

Verkligen den perfekta alla hjärtans dag filmen! Sammanflätade par och singlar i Los Angeles gör slut och blir tillsammans under pressen och förväntningarna på alla hjärtans dag. I filmen kan en se superskådespelare såsom Julia Roberts, Bradley Cooper, Anne Hathaway, Jamie Foxx, Ashton Kutcher och Jessica Biel.

How To Be Single

En feel-good film för alla singlar! Filmen handlar om en grupp med unga vuxna som navigerar igenom kärlek och förhållanden i New York. Vad alla har gemensamt är att de behöver lära sig hur de kan vara singlar i en värld med ständigt föränderliga definitioner av kärlek. I huvudrollerna kan en se Rebel Wilson Dakota Johnson, Leslie Mann, Damon Wayans Jr. och Anders Holm.

Crazy, Stupid, Love

Livet förändras dramatiskt för medelålders mannen Cal då hans fru berättar att hon vill skiljas. Han försöker återupptäcka sin manlighet med hjälp av en nyfunnen vän, Jacob, och lär sig hur han flörtar med kvinnor i baren. Cal spelas av Steve Carell och Jacob av Ryan Gosling. Övriga skådesspelare är bland annat Emma Stone och Julianne Moore.

Pretty Woman

Denna filmklassiker handlar om den framgångsrike affärsmannen Edward Lewis som är i Los Angeles i jobbet. Edward behöver en eskort till några av sina sociala event och anställer en vacker prostituerad, Vivian, för att sköta jobbet. Vad Edward och Vivian inte räknar med är att falla för varandra. I huvudrollerna: Richard Gere och Julia Roberts.

Me Before You

Louisa Clark börjar jobba som vårdare för mannen Will Trainor. Will är en cynisk f.d. bankman som är förlamad på grund av en motorcykelolycka två år tillbaka. Will har förlorat sin livsglädje och Louisas jobb blir att väcka livsglädjen i honom igen. I filmen kan en se den brittiske Game Of Thrones-stjärnan Emilia Clarke och Sam Claflin.

Grafik: Max Rantakangas

Senaste nytt