Premiär för den sista säsongen av Game of Thrones

Nu är den här! Den åttonde och sista säsongen av den populära och prisbelönta tv-serien Game of Thrones. På grund av det stora intresset för serien har Streamingtjänsten HBO Nordic legat nere under förmiddagen.

I Finland blev det första avsnittet av Game of Thrones avslutande säsong tillgängligt för tittande tidigt i morse. Säsongen innehåller sex avsnitt och har filmats från oktober 2017 till juli 2018.

I och med att denna säsong är den sista har det naturligtvis spekulerats mycket om hur serien kommer att sluta, om vem som till slut tar plats på järntronen.

Det första avsnittet av den åttonde säsongen går alltså att se redan nu. Eller det borde det åtminstone gå. Streamingtjänsten HBO Nordic har legat nere under morgonen och förmiddagen. HBO Nordic i Finland beklagar problemt på Twitter.

Varje måndag sex veckor framöver släpps ett nytt avsnitt.

Källa: Vasabladet

 

Senaste nytt

Tidningen 3/23

Kiasma har två nya queer-temade utställningar Hur cykelvänligt är Helsingfors? Kan man fira vappen utan alkohol? Vägarbeten i Helsingfors – störande eller nödvändiga? Havis Amanda tar en semester Studentteaterns nya produktion Energi – men till vilket pris? Måsar skapar kaos vid torgen ”Tatueringar är mitt sätt att uttrycka mig själv” Rädda maten!