Må bra-tips: Podcaster vid läggdags

Att lyssna på podcaster vid läggdags kan hjälpa personer som har svårt att somna på kvällarna. Podcasterna ger en chans åt hjärnan att varva ner och koppla av från den stökiga vardagen.

Vi lever i en orolig tid, vilket orsakar att många människor lider av sömnproblem. Det är svårt att varva ner på kvällen efter all den oro man haft under dagen. När man även jobbar på distans kan arbetet vara konstant närvarande även då man försöker somna. Ett mycket bra tips på att få tag i sömnen är att lyssna på sömnpoddar.

En mycket bra podcast är Guided sleep meditations av Tracks To Relax som hittas på podcast appen. Podcasterna varierar från 10- 40 minuters avsnitt med olika teman. I meditationerna gör man olika övningar som hjälper med avslappningen och försnabbar insomnandet. Man kan även bara lyssna på den lugnande rösten och somna med hjälp av den.

Senaste nytt

Tidningen 3/23

Kiasma har två nya queer-temade utställningar Hur cykelvänligt är Helsingfors? Kan man fira vappen utan alkohol? Vägarbeten i Helsingfors – störande eller nödvändiga? Havis Amanda tar en semester Studentteaterns nya produktion Energi – men till vilket pris? Måsar skapar kaos vid torgen ”Tatueringar är mitt sätt att uttrycka mig själv” Rädda maten!