Anställd på MarkkinointiAkatemia får varning för att ha utnyttjat företagets koppling till statsminister Sanna Marin

Tammerforsföretaget MarkkinointiAkatemia har gett en av sina anställda en varning för att ha utnyttjat företagets koppling till statsminister Sanna Marin (SDP). 

Den anställda anklagas för att ha utnyttjat kopplingen i marknadsföringen av bolagets tjänster. I försök att skaffa kunder har MarkkinointiAkatemia lyft fram att bolagets kommunikationschef Markus Räikkönen är Marins partner. 

Bolaget meddelade på måndagen att fallet har undersökts och att de gett en varning åt en anställd.

–Vi godkänner under inga omständigheter sådana här osakliga argument i vår marknadsföring, säger företagets vicedirektör Mikko Pulkkila

MarkkinointiAkatemia är en av de företagen som har beviljats stöd av staten. Det meddelade Marin själv om på sin twitter förra veckan. 

 

Senaste nytt

Tidningen 3/23

Kiasma har två nya queer-temade utställningar Hur cykelvänligt är Helsingfors? Kan man fira vappen utan alkohol? Vägarbeten i Helsingfors – störande eller nödvändiga? Havis Amanda tar en semester Studentteaterns nya produktion Energi – men till vilket pris? Måsar skapar kaos vid torgen ”Tatueringar är mitt sätt att uttrycka mig själv” Rädda maten!