Emily in Paris-stjärnan i Helsingfors – besökte krigsminnesmärke och åt açai bowl

Netflixstjärnan Lily Collins publicerade bilder från Helsingfors på Instagram.

Skådespelaren Lily Collins publicerade på söndagen ett Instagram-inlägg med bilder från Helsingfors. På bilderna syns bland annat vinterkrigsminnesmärket Ljusbringaren, en açai bowl från caféet Relove och skådespelarens make Charlie McDowell i Helsingfors stadsmiljö. Inlägget har fått mycket uppmärksamhet och nästan 100 tusen gilla-markeringar. 

Lily Collins har på senaste tiden kopplats till Finland ett flertal gånger. Collins medverkar tillsammans med skådespelaren Jennifer Saunders som programvärd i podcasten “The Moomin Phenomenon” som släpptes i mars. 

Dessutom är Collins aktuell som en av producenterna till filmatiseringen av Tove Janssons ”Sommarboken”. Filmens regissör är McDowell, Collins make. Filmbolaget Helsinki-filmi, som producerade filmen “Tove” om Tove Janssons liv, är medproducent till filmen. Filminspelningarna inleds i Helsingfors på sommaren.

Lily Collins är mest känd för sin huvudroll i tv-serien “Emily in Paris”, som släpptes 2020. Tv-serien har tre säsonger och en fjärde på kommande. 

Ilta-Sanomat var först med nyheten i Finland

Senaste nytt