test

Må bra-tips: Brädspel

Känner du dig uttråkad efter att ha tittat igenom alla säsonger av dina favoritserier? Nu har du den perfekta chansen att gräva fram de roligaste brädspelen och utmana dina familjemedlemmar eller kompisar till en riktig kamp i vardagsrummet.

Förutom att spelen ger dig bra hjärngymnastik får du samtidigt göra något roligt tillsammans med någon och glömma allt annat som är på gång i världen. Om du bor ensam och inte har någon att spela med kan du stämma en spelträff online. Till exempel Trivial Pursuit och andra spel som inte kräver en stor utrustning går bra att spela via till exempel zoom.

Själv rekommenderar jag varmt till exempel klassikern Alias för dem som tycker om att leka med ord och Trivial Pursuit för dem som gillar frågesporter. Även Monopol är ett toppen spel, men där gäller det att vara försiktig om man är väldigt tävlingsinriktad, hur många gräl har inte börjat från konkurser på Skillnaden? 

Om du av någon konstig orsak inte ännu fått nog av ordet corona finns det ett brädspel även för dig. Corona. Det spelet behöver knappast någon större introduktion vid det här laget.

Senaste nytt