test

Fråga farmor podcast

Vad vet en 80-åring nu, som hon hade velat veta då hon var 25? Hur klarar man av hjärtesorg? Är det värt att skaffa barn? De här frågorna, och många andra diskuterar Dominique Pashley och Sara Björklund tillsammans med 78-åringen Inger Skogberg i podden Fråga farmor.

Lyssnare har skickat in frågor och berättat om sina livsproblem. Tillsammans med Inger svarar Sara och Dominique på frågorna och försöker lösa lyssnarnas problem. Under sitt liv har Inger samlat åt sig livsvisdomar som hon nu delar med sig av. Karriärval, förhållanden och livet generellt diskuteras och här finns goda råd att få!

Tillsammans funderar de på frågorna från olika perspektiv. Inger som närmar sig 80 år har en annan syn på livet än vad Dominique och Sara har, som är i 20-årsåldern. Vad tänker Inger om sakerna unga tampas med idag? Vad har Inger för råd till dig som funderar över vad du ska göra med ditt liv och hur du ska bli av med din ångest? Det här och mycket mer får du höra då du lyssnar på podden Fråga farmor.

Senaste nytt