Smocka är slut för i år!

Tack till er alla som har följt med det innehåll som Smockas redaktion har skapat.

Det har varit omtumlande veckor med blandade känslor. Våra reportrars känslor har växlat mellan trötthet och glädje, men vi hoppas att det inte har påverkat materialet. Det har dessutom varit den första Smockakursen på tre år som hela redaktionen har haft möjlighet att vara på plats. 

Vi har under tre veckor skapat innehåll inte bara för webben. Vi har skrivit en tidning per vecka. Vi har uppdaterat flitigt på Instagram och TikTok. Vi har läst radiotelegram varje dag och släppt några poddar. Oavsett vilket innehåll just du har tagit del av, så tackar vi dig för ditt engagemang! Tack för alla gillningar, delningar, kommentarer och så vidare.

Chefredaktörerna, veckocheferna, producenterna, poddarna, layout-journalisterna, reportrarna och lärarna tackar för sig för i år!

Hoppas vi ses igen om ett år! Tills dess kan du gotta ner dig i allt material från i år.

Senaste nytt

Tidningen 3/23

Kiasma har två nya queer-temade utställningar Hur cykelvänligt är Helsingfors? Kan man fira vappen utan alkohol? Vägarbeten i Helsingfors – störande eller nödvändiga? Havis Amanda tar en semester Studentteaterns nya produktion Energi – men till vilket pris? Måsar skapar kaos vid torgen ”Tatueringar är mitt sätt att uttrycka mig själv” Rädda maten!